رپورتاژ آگهی
طرز تهیه خورشت به آلو
خورش به و آلو یکی از انواع خورش های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که در فصل پاییز پخته می شود.
مواد لازم
گوشت مقدارش به خودتون بستگی داره نریزیدم مهم نیست
10 عدد آلو خورشتی
به یک عدد بزرگ
رب یک قاشق. نمک فلفل. زردچوبه. دارچین
پیاز یک عدد بزرگ
آبلیمو دو قاشق غذاخوری
3 قاشق شکر
یک قاشق گلاب
طرز تهیه
مرحله 1
اول پیاز رو تفت میدیم بعد گوشت وهمراه فلفل وزردچوبه ودارچین به پیاز اضافه می کنیم و کمی تفت میدیم
مرحله 2
آب اضافه می کنیم اجازه میدیم گوشت بپزه دراین مرحله به رو خرد کنید وتفت بدید من باکره تفت دادم
مرحله 3
آلورو خیس کنید وبشورید
مرحله 4
بعد از پخت گوشت به ویک قاشق رب و کمی نمک وآلواضافه کنید واجازه بدید به وآلو بپزه
مرحله 5
در مرحله آخر شکر وآبلیمو ویک قاشق گلاب اضافه کنید
منبع: طرز تهیه